Testimonials

"Der var KUN positiv feedback fra min sektion efter Christinas mailworkshop! Det skyldes nok hovedsageligt, at Christinas råd var lige til at gå til, og at vi havde en rigtig god diskussion umiddelbart efter workshoppen. Det blev faktisk lidt af en øjenåbner for mig, at nogle af os er afhængige af e-mail - det havde jeg ikke lige set komme! Christinas styrke er helt klart at hun har en bred baggrundsviden, som hun bruger meget. Mange kunne godt fortælle om de praktiske metoder hun inddrager, men ikke mange kunne have relateret det til den psykologiske og fysiologiske baggrund, som hun gør. Jeg vil anbefale workshoppen til alle som arbejder med mails - for der er tid at spare og god energi at hente efter én time i Christinas selskab",
Lars
Teamleder, Vattenfall

"Det bedste ved forløbet er, at det har været et individuelt forløb til MIG og har taget udgangspunkt i mine aktuelle udfordringer. Mange af tingene har jeg hørt om i andre sammenhænge, men det blev meget nemmere at ’spise’, når det var helt specifikt til min situation. Det har virkelig ramt mig og virket.
Christina er superengageret og interesseret. Hun brænder for budskabet og er rigtig god til at gøre det simpelt, men få tilpasset coachingen direkte mod mine udfordringer. Hun har en god energi og fik mig til at gå fra vores sessioner med rigtig meget mod på tingene og lyst til at gå direkte hjem og prøve de nye ting af".

Annette
ph.d.-studerende
"Gennem en kombination af simple øvelser og øvelser af mere eksistentiel art bliver man i stand til at estimere og dermed prioritere sin tid med udgangspunkt i, hvad der er vigtigt for en selv. Tag dig tid til disse workshops!"
Malene
ph.d.-studerende
"De to formiddage gav indsigt, forståelse og anvendelige redskaber, som hurtigt og effektivt har gjort mig bedre til at sætte realistiske mål, arbejde mere effektivt og, hvad der nok har betydet mest for mig; sparet mig for en del dårlig samvittighed over det jeg ikke når"
Hanne
ph.d.-studerende

”Jeg synes generelt, at Christinas forløb om personlig effektivitet har været rigtig givende og inspirerende! Jeg tænkte på forhånd, at det måske var lidt ”langhåret”, men jeg har måttet erkende, at det har givet mig rigtig meget og har gjort min dag mere effektiv – og ikke mindst, så lægger jeg nu mærke til og værdsætter de effektive dage! Især mirakeltricket er rigtig godt, når man er perfektionistisk og har svært ved at få taget hul på opgaverne”

Marie
videnskabelig assistent

"Jeg havde mistet motivationen og lysten til mit arbejde. Det betød jeg havde svært ved at komme i gang, hvilket igen gjorde, at jeg følte, jeg hæng i bremsen. Jeg følte mig presset, fordi jeg ikke fik gjort tingene i ordentlig tid og konstant havde følelsen af at være bagud. Så jeg kom med at få en klar retning for, hvad jeg ønskede mig i mit arbejdsliv. For at få gejsten og gnisten igen. Nu ved jeg, hvad der gør mig glad og motiverer mig - både privat og arbejdsmæssigt, hvilket har givet mig et helt vildt vigtigt fundament, som jeg bruger dagligt til at prioritere og navigere efter. Jeg har fået indarbejdet nogle redskaber, der gør at jeg oplever at have mere tid, at jeg er blevet bedre til at prioritere opgaver og ikke mindst mig selv".

Helle
konsulent

"Før var jeg trist og negativ, og kunne ikke finde løsninger på hverken personlige eller jobmæssige udfordringer. Jeg er blevet afklaret med hvad jeg vil med mit liv, og hvor jeg skal hen på den korte og også på den lidt længere bane. Der er kommet mere ro på tankerne, fordi jeg har lært at fokusere på få emner ad gangen, mens resten er på P-pladsen og afventer deres tur. Jeg handler på det jeg kan have indflydelse på og hviler mere i mig selv. Christina er realistisk og professionel, fordi hun holder dig til ilden og udfordrer dig samtidig med at hun forstår når det kan være svært. Så hjælper hun og stiller flere spørgsmål, så vi i fællesskab får færdiggjort opgaven. Hun er også positiv og hjertevarm, god til at rose og opmuntre, selv jeg er gået i stå. Hun taler i meget positive vendinger, og jeg har altid følt mig tryg i hendes selskab, så jeg har ikke haft noget imod at åbne op og fortælle om mine svære emner",

Tina
grafiker