Testimonials

"Der var KUN positiv feedback fra min sektion efter Christinas mailworkshop! Det skyldes nok hovedsageligt, at Christinas råd var lige til at gå til, og at vi havde en rigtig god diskussion umiddelbart efter workshoppen. Det blev faktisk lidt af en øjenåbner for mig, at nogle af os er afhængige af e-mail - det havde jeg ikke lige set komme! Christinas styrke er helt klart at hun har en bred baggrundsviden, som hun bruger meget. Mange kunne godt fortælle om de praktiske metoder hun inddrager, men ikke mange kunne have relateret det til den psykologiske og fysiologiske baggrund, som hun gør. Jeg vil anbefale workshoppen til alle som arbejder med mails - for der er tid at spare og god energi at hente efter én time i Christinas selskab",
Lars
Teamleder, Vattenfall
"Gennem en kombination af simple øvelser og øvelser af mere eksistentiel art bliver man i stand til at estimere og dermed prioritere sin tid med udgangspunkt i, hvad der er vigtigt for en selv. Tag dig tid til disse workshops!"
Malene
ph.d.-studerende
"De to formiddage gav indsigt, forståelse og anvendelige redskaber, som hurtigt og effektivt har gjort mig bedre til at sætte realistiske mål, arbejde mere effektivt og, hvad der nok har betydet mest for mig; sparet mig for en del dårlig samvittighed over det jeg ikke når"
Hanne
ph.d.-studerende