Executive coaching

Der stilles store krav til højt placerede ledere, som derfor stiller store krav til sig selv.

Hvis du er én af de ledere, som føler at hjulet blot løber hurtigere, når du forsøger at følge med, og du trænger til at forny dig, og omstille dig dét liv du er havnet i, så er et executive coaching-forløb med Effektivitetseksperten løsningen på dine udfordringer.

Hvis du

  • kæmper alt hvad du har lært uden at du selv mærker følelsen af sejr og glæde i hverdagen
  • savner overskud i hverdagen til at nurse dem der er tæt på dig, både private og professionelle relationer
  • har udfordringer på dine eller teamets vegne som du ikke ser løsninger på med dine nuværende arbejdsmetoder

Et executive coaching forløb er kun for dig som er villig til at indgå i et livsforandrende forløb, som vil have fokus på dit professionelle liv, men som vil afspejles i dit privatliv.

Du skal være indstillet på at ændre grundlæggende mønstre, og tilgå dig selv med et åbent sind – og med villighed til at møde en coach, der taler lige ud af posen!

Du kommer til at lære hvordan dine egne mønstre indtil nu har skabt den situation, du er havnet i, og du får værktøjer til at ændre de mønstre du ønsker at ændre.

Med garanti.

Effektivitetseksperten har 8 års erfaring i at støtte individer i personlig udvikling, og vi starter dér hvor du er. Med Effektivitetsekspertens executive forløb vil du se dig selv med nye øjne, og ændre den måde du tænker og agerer på.

For at indgå i forløbet skal du ønske:
• at udvikle dig selv som leder på det professionelle OG private plan
• at se på dine udfordringer som dine vigtigste lærepenge, og møde dem med overskud og positiv energi
• at afklare målsætning på kort og lang sig for dig selv personligt og professionelt
• at opnå bedre balance mellem arbejde og privatliv

Ved brug af enkle og gennemprøvede metoder vil et executive coachingforløb give dig mere tid til det vigtige i dit liv!

Et executive coachingforløb er bygget op på den måde at du følges af Effektivitetseksperten én hel arbejdsdag, som en hundehvalp du havde med på arbejde.

En stille hundehvalp.

De følgende tre uger fordeler vi 3 timers coaching-samtaleR hvor alle observationer drøftes, udfordringer identificeres og de konkrete problemstillinger, du ønsker at ændre på, besluttes.

I disse samtaler vil du få værktøjer og opgaver til at ændre på de situationer, du har identificeret.

i løbet af de efterfølgende måneder afholder vi to opfølgende coachingsamtaler, hvor vi sammen følger op og regulerer effekten af det, du har arbejdet – vi identificerer dine udfordringer og deres løsninger.

I den mellemliggende periode har vi ugentlige telefonsamtaler, hvor du holdes til ilden og justerer dine mål og din adfærd.

Et executive coachingforløb har en varighed på 3 måneder, men er blot starten på en livslang rejse med positiv forandring og værktøjer til den forandring, du savner.

Forløbet koster 27.700 kr ex moms og evt. transport.