Gaver

  Tæm og tøm din indbakke

KUN til dem der arbejder med e-mail i hverdagen 😉 Lær hvorfor indbakken hundser med dig, og hvad du selv kan gøre (nu når chefen ikke tager ansvar for DIN indbakke)

·        To do-listen – verdens mest brugt planlægningsværktøj

Til dig der gerne vil have en to do-liste, der rent faktisk virker og viden om hvad du gør (forkert) hvis din to do-liste ikke er det fantastiske redskab, den kan være.

·        Balancér din virtuelle virkelighed – og få styr på dit forhold til din smartphone
For alle dem, der gerne vil have flere analoge og færre virtuelle oplevelser i dit liv! Få indblik i de fængende mekanismer i din smartphone og få værktøjer til at tøjle dem. Som du vil! (på dette link kan du se lidt baggrund om kurset, men du by pass’er købssiden ved at bruge linket med titlen)

·        Make Hjemmearbejdspladsen Work Ikke kun til hjemmearbejdende i Covid-19, men alle os, der indimellem arbejder hjemme, og har brug for fif og værktøjer til at få balance i hjemmearbejdslivet

·        Kun For Kvinder Til de kvinder, der gerne vil sætte (større) fokus på dem selv i hverdagen – om du er direktørkvinde eller hjemmegående, så har vi kvinder en særlig styrke, som indimellem gør at de glemmer sig selv. Bliv bevidst som din styrkes svagheder med dette lille forløb. (på dette link kan du læse lidt baggrund om kurset)