Gaver

  Tæm og tøm din indbakke

KUN til dem der arbejder med e-mail i hverdagen 😉 Lær hvorfor indbakken hundser med dig, og hvad du selv kan gøre (nu når chefen ikke tager ansvar for DIN indbakke)

·        To do-listen – verdens mest brugt planlægningsværktøj

Til dig der gerne vil have en to do-liste, der rent faktisk virker og viden om hvad du gør (forkert) hvis din to do-liste ikke er det fantastiske redskab, den kan være.

·        Balancér din virtuelle virkelighed – og få styr på dit forhold til din smartphone
For alle dem, der gerne vil have flere analoge og færre virtuelle oplevelser i dit liv! Få indblik i de fængende mekanismer i din smartphone og få værktøjer til at tøjle dem. Som du vil!

·        Make Hjemmearbejdspladsen Work Ikke kun til hjemmearbejdende i Covid-19, men alle os, der indimellem arbejder hjemme, og har brug for fif og værktøjer til at få balance i hjemmearbejdslivet

·        Kun For Kvinder Til de kvinder, der gerne vil sætte (større) fokus på dem selv i hverdagen – om du er direktørkvinde eller hjemmegående, så har vi kvinder en særlig styrke, som indimellem gør at de glemmer sig selv. Bliv bevidst som din styrkes svagheder med dette lille forløb.